Van Egdom levert klantgerichte oplossing voor het marktgebied van (water) leisure faciliteiten. Door de continue doorontwikkeling op het gebied van water attracties, water speeltoestellen en water behandeling, kunnen wij onze klanten voorzien van de nieuwste producten en technieken. Deze worden door ons op de eisen en wensen van de klant afgestemd en gepresenteerd in een custom built ontwerp en advies.

Wij leveren onze diensten en expertise aan zowel grote water parken en faciliteiten als gemeentelijke baden en campings.

Met onze grote productenrange welke onderverdeeld is in: Waterglijbanen, “Droge” Water Rides, Waterspeeltuinen, Water Spray Parken en gethematiseerde Water Speelobjecten zijn wij in staat om voor iedere klant een passende oplossing te maken.

Ook de voorzieningen onder de grond kunnen wij voorzien door middel van onze kennis er ervaring in waterbehandeling systemen. Deze waterbehandeling systemen worden ook ingezet bij zwembaden, therapiebaden, dierenbassins en wellness centra.

Van Egdom is uniek als leverancier van water attracties en speeltoestellen, waar het ontwerp, engineering, staalproductie, polyesterproductie, installatie en nazorg allemaal in huis gedaan worden. Hierdoor kunnen wij uitermate goed de kwaliteit van onze producten waarborgen en daardoor ook garanderen. Mede hierdoor en onze jarenlange ervaring, meer dan 50 jaar en ong. 7500 gerealizeerde projecten wereldwijd in meer dan 35 laden, zijn wij een goede partner in het realiseren van uw water plezier ideeën.